Kjoler for enhver anledning

Vi har både kjolen du kan bruke til å lage det perfekte antrekket til de mange festlige begivenhetene, men vi har også kjolen som kan piffe opp enhver hverdagsgarderobe. En kjole er ikke bare til fin bruk! Du kan enkelt bruke dem på hverdager og føle deg litt mer elegant. Faktisk kan de fleste kjoler enkelt ha to funksjoner – style den med et par kule sneakers for å pynte den litt på hverdager og med et par superfine stiletter eller støvler, for å pynte den i helgene. På den måten har du både en kjole til hverdags og en til fest i en og samme kjole!

Hos New Wear kan du finne massevis av inspirasjon til nye kjoler som krever å bli lagt til garderoben din. Så gå på oppdagelsesferd og finn din favoritt eller favoritter blant vårt fantastiske utvalg her! Du finner garantert kjolen til hverdagen, julelunsj, bursdag eller hva du måtte savne den perfekte kjolen til!

Den lange kjolen

En lang kjole defineres ved at den går under og dekker knærne i full lengde. I våre produktbeskrivelser vil du kunne finne lengden på den gitte stilen, og vil enkelt kunne se på våre modeller hvordan kjolens fall er. Lange kjoler gir som regel et mer markant fall da det selvfølgelig er mer kjole å vise frem, det kan være med på å gi et mer elegant utseende.

Den korte kjolen

Hvis lengden på kjolen stopper over og før knærne, omtaler vi den som en kort kjole. Kjoler med kortere lengde forbindes ofte med sommer, da de føles lette og luftige, men kan lett brukes til fest og fest. Vi tilbyr et utvalg forskjellige kjoler som kan brukes både i den vakre sommertiden, og til de festlige sammenkomstene inne, hele året.
LEVERING TIL NORGE
Kun NOK 59,- inkl. MVA og toll
QUICK LEVERING
Levering 2 - 10 virkedage
RETUR
14 dager full returrett