Generelle forretningsvilkår

New Wear Aps
Systemvej 2-4
DK-8963 Auning

Tlf.+4530110306 (SMS besvares ikke)
E-post:info@newwear.dk
Nettside: www.newwear.no

Organisasjonsnummer: 922 675 600

1. VAREBESTILLINGER

Bruk handlekurven til å legge ønskede varer i. Fyll ut riktig kontaktinformasjon og du vil motta en ordrebekreftelse på e-post som bevis på at bestillingen er registrert. Ta vare på den som en kvittering i tilfelle reklamasjon. Vi tar forbehold om skrivefeil i produktbeskrivelsene under hvert produkt.
Hvis du angrer på bestillingen eller vil endre noe i den, ber vi om at du sender en e-post til info@newwear.dk med informasjon om bestillingsnr. og hva du ønsker endret. Vi vil så langt mulig endre bestillingen hvis pakkeavdelingen ikke har gjort den ferdig og sendt den med fraktbilen. Hvis bestillingen ikke er endret/avbestilt er du selv ansvarlig for å returnere varen. Se under punktet retur.

2. PRISER/BETALING

Alle priser er inkl. 25 % moms og frakt.  Vi tar forbehold om prisendringer, skrivefeil og utsolgte varer. Du kan bruke følgende betalingskort: Visa, Visaelectron, Mastercard , Maestro, JCB, Diners Club, Discover samt Vipps. Beløpet belastes kontoen først når varen sendes. Det kan ikke trekkes et høyere beløp enn det du har godkjent for kortet. Dine kortopplysninger krypteres ved overføringen, noe som fører til stor sikkerhet for at tredjepart ikke kan spore dem.

3. LEVERING

Vi sender pakken så snart vi har behandlet bestillingen og mottatt betalingen. Leveringstiden er typisk 2-10 virkedager. New Wear kan ikke stilles til ansvar for forsinkelser hos GLS og Posten Norge.  Pakken vil bli levert til adressen din. Hvis ingen er hjemme for å motta pakken, blir den levert til nærmeste postkontor hvor den kan hentes.
Man kan ikke nekte å motta en pakke.

4. FRAKT - DANMARK

Varen sendes som pakkepost, slik at den kan spores. Det koster 59 Nok. i frakt.

6. GAVEKORT

Gavekort utstedes elektronisk. Du kan velge om du vil sende gavekortet direkte på e-post til mottageren, eller skrive det ut og overlevere det selv. På kortet står det en kode som mottageren kan bruke som betaling på www.newwear.no. Når gavekortet er betalt, får du en ordrebekreftelse.  Kortet er gyldig i 3 år fra kjøpsdato. Kortet nedskrives med det beløpet som er brukt, og ev. beløp ut over dette beholdes til neste kjøp.  Der er 14 dages angrerett. Hvis kortet er helt eller delvis brukt, er det kun det eventuelle resterende beløp som refunderes. Det er ikke mulig å bruke mer enn ett gavekort per bestilling.

7. RETURNERING

Hos New Wear har du 14 dages returrett fra den dagen du mottar beskjed om at varene er levert. Varer som er mer enn 14 dager gamle refunderes ikke uten forhåndsavtale på telefon: +45 30 11 03 06 eller e-post: info@newwear.dk
Alle varer skal være i samme stand som når de ble mottatt, og alle prislapper og merker skal sitte på varen. For at vi skal kunne behandle returen så hurtig som mulig ber vi om at du setter kryss for de varene som skal returneres på den vedlagte fakturakopien. Varen skal sendes retur i forsvarlig innpakket emballasje og legg ved fakturakopien. Vi anbefaler å gjenbruke forsendelsesposen du mottok varen i for retur. Det er viktig å ikke bruke produktets originalemballasje ved retur, som sko og/eller smykkeskrin. Du må selv betale omkostningene for retur av vare.
Vi anbefaler at du sender returen slik at du kan spore pakken hele veien fram til oss. Returvarer skal sendes til:

New Wear Aps
Systemvej 2-4
DK-8963 Auning (vi henter IKKE returvarer i pakkeutleveringer)

Tilbakebetalingen skjer når vi har mottatt varen og alltid til det betalingskortet som beløpet ble trukket fra. Du kan se beløpet på din konto etter 1–2 virkedager.
Ved retur av varer i kategorien kvantumsrabatt vil man ikke spare 25 % på bestillingen hvis det er én enkelt varer igjen. Tilbudet med å spare 25 % gjelder kun ved kjøp av minimum 2 stk.

Du er selv ansvarlig for en ev. redusert verdi av varen. Det vil si at du naturligvis kan prøve varen på samme måte som i en fysisk butikk, men at du ikke kan ta den i bruk. Ved en redusert verdi er det kun et ev. resterende beløp som refunderes. Varen må ikke bære preg av å være brukt, eller for eksempel lukte røyk. Alle merker og merkelapper skal sitte på.
HUSK at matchende halskjeder til bluser/kjoler også vil bli returnert.
Hvis du vil beholde et halskjede, koster det 99 NOK. som blir utlignet mot bestillingen din.
Vedlagte gaver sendes også tilbake med varen. Hvis du ønsker å beholde gaven, refunderes IKKE verdien av gaven, jf. beskrivelsen på vedlagte skjema som sendes med varen.

Det er ikke mulig å bytte varer til en annen størrelse, ikke engang i forbindelse med rabattkampanjer. Varen returneres og bestilles igjen.

Retur kan ikke utføres ved å nekte å motta varen uten etter forhåndsavtale på tlf.: +45 30 11 03 06 eller på e-post: info@newwear.dk.

Det er IKKE mulig å bytte.  Beløpet blir refundert og så bestiller du på nytt.

Vi refunderer ikke moms av turisters kjøp under opphold i Danmark.

8. REKLAMASJONSRETT

Hos New Wear har du naturligvis 2 års reklamasjonsrett. Det betyr at du kan få varen byttet, reparert eller få pengene tilbake, avhengig av den konkrete situasjonen. OBS: Der er ingen reklamasjonsrett på smykker som følger med eller som er festet til klærne. Alle mål som er opplyst i varebeskrivelsen er veiledende.

Det er et krav at reklamasjonen skal være berettiget, samt at mangelen ikke er oppstått på grunn av feil bruk, generell slitasje eller uhensiktsmessig adferd. Det er kundens plikt å på forespørsel kunne påvise hvordan feilen/mangelen er oppstått.

Når du mottar varer må du alltid kontrollere varen for feil og mangler, og gi alltid beskjed så snart som mulig på info@newwear.dk. Send med kopi av ordrebekreftelsen og gjerne bilde av feilen/mangelen. Hvis du reklamerer i løpet av to måneder etter at feilen/mangelen er oppdaget, vil den alltid være innenfor fristen.

Fraktkostnader refunderes når feilen/mangelen er sendt til oss innen fristen.

9. KLAGEADGANG

Hvis du vil klage på kjøpet, tar du kontakt med New Wear på tlf.: +45 30 11 03 06 eller på e-post:
info@newwear.dk. Hvis vi ikke sammen finner en løsning, kan du sende en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk.

10. RETNINGSLINJER OG PERSONVERN

Når du handler på www.newwear.no har vi bruk for følgende personlige opplysninger for å kunne behandle din bestilling:

•Navn
•Adresse, postnummer og by
•Telefonnummer
•E-postadresse.

Opplysningene registreres kun med det formål å kunne levere varen til deg.
Opplysninger som er oppgitt til New Wear, behandles fortrolig og videresendes eller selges ikke videre.
Hvis du oppretter en konto hos New Wear i forbindelse med dit kjøp, sendes brukernavn og passord kryptert på e-post, og de blir lagret kryptert i vår database.
Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev, registrerer vi din e-postadresse og den sendes ikke videre til tredjepart. Alle regler i persondataloven overholdes også. Du kan melde deg av nyhetsbrevet igjen når som helst. Vi overholder bestemmelsene i persondataloven, og personopplysningene som registreres hos New Wear oppbevares i 3 år etter den sist gjennomførte handelen, og opplysningene slettes deretter.

Som kunde hos New Wear har du alltid rett til å protestere mot registreringen vi har utført om deg. Jf. persondataloven har du rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Hvis du ønsker innsyn i disse opplysningene skal du henvende deg til New Wear på info@newwear.dk

Alle tvister avgjøres etter dansk rett med verneting ved Retten i Randers.

De generelle forretningsvilkårene er oppdatert 1. August 2019
LEVERING TIL NORGE
Kun NOK 59,- inkl. MVA og toll
QUICK LEVERING
Levering 2 - 10 virkedage
RETUR
14 dager full returrett